Betaling & levering

 

Betaling

Betaling via de website is alleen mogelijk met iDEAL of door middel van een bankoverschrijving (Rabobank rekening no. NL64 RABO 01216.42.917 t.n.v.: Kussenhoezengigant)

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, omdat het systeem u direct aan uw internetbankierprogramma koppelt. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Aangesloten banken: ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS Bank, SNS Bank en SNS regio Bank.

 

Levering & Verzending  

Kussenhoezengigant.nl streeft ernaar om bestellingen welke maatwerk betreft binnen 3 tot 4 weken na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Artikelen uit de shop, indien vooradig, worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd. Voor de verzending van kussens op maat maken wij gebruik van GLS. De verzendkosten worden apart in rekening gebracht en apart vermeld op de afgegeven factuur, de prijs is afhankelijk van het volume en gewicht en varieert tussen de €15,00 tot €45,00. De verzendkosten voor hoezen op maat bedragen 10 euro.


De verzendkosten voor alle artikelen uit de shop bedragen 8,95 per bestelling.

wie-zijn-wij