FAQ

Hoe bestel ik een kussenhoes of een kussen op maat gemaakt?

Antwoord: Bij kussenhoezengigant.nl kun je online heel eenvoudig buitenkussens of buitenhoezen bestellen.
Ga naar de pagina: Kussens op maat
Op deze pagina staat een invulscherm waarin je alle informatie omtrent kussens en/of hoezen kwijt kunt. Op de pagina : Kussen informatie, Maatberekening en op de bestelpagina zelf vind je alle relevante informatie die je nodig hebt voor de bestelling. als je dit toch nog ingewikkeld vindt, dan kunt je ons het beste even bellen : 06 457 42 457, zodat wij een advies op maat kunnen geven of door een email te sturen aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor de productie van oude hoezen, geniet het onze voorkeur dat je de oude hoezen naar ons opstuurt (per afwijkende maat/vorm, is 1 voldoende), daarmee ben je er straks zeker van dat deze goed passen.

Online bestellingen zijn alleen mogelijk voor de basis vormen voor strakke zit- en rug kussens en voor rug kussens plof. Bijna alle kussen varianten zijn mogelijk om bij de kussenhoezengigant.nl te laten maken, alleen niet alle mogelijkheden zijn online te bestellen, omdat deze kussens en/of hoezen een advies op maat nodig hebben. Zodra je voor je kussens en/of hoezen capitonneren vereist, een sierrand of je hebt met afwijkende vormen en/of maten te maken, dan kun je het beste contact met ons op nemen, zodat wij jou van een goed advies kussen voorzien. Kussens bestellen kan heel lastig zijn en het is iets wat je niet dagelijks doet.

Mijn hoezen hebben afwijkende maten & vormen

Antwoord: Bijna alle kussens & hoezen varianten zijn mogelijk om te maken. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen, we helpen je graag verder.

Hoe bestel ik een stofstaal

Antwoord: Ga naar de pagina stofstaal bestellen, hier kunt je de gewenste kleuren selecteren.

Kan ik ook alleen de stof bestellen?

Antwoord: Ja dat is mogelijk, geef de stofsoort door, de kleur en het gewenst aantal meters.

Wat is de levertijd van de hoezen & kussens op maat gemaakt?

Antwoord: De standaard levertijd is 3 tot 4 weken, vanaf het moment dat de betaling door ons is ontvangen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Betaling via de website is alleen mogelijk met iDEAL of door middel van een bankoverschrijving (Rabobank rekening no. NL64 RABO 01216.42.917 t.n.v.: Kussenhoezengigant)

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, omdat het systeem u direct aan uw internetbankierprogramma koppelt. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Aangesloten banken: ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS Bank, SNS Bank en SNS regio Bank.

Wat is de levertijd?

Kussenhoezengigant.nl streeft ernaar om bestellingen welke maatwerk betreft binnen 3 tot 4 weken na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Artikelen uit de shop, indien vooradig, worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.

Kan ik mijn op maat gemaakte kussens & hoezen retourneren?

Antwoord: Helaas, als uw bestelling maatwerk betreft, kunt u uw kussens niet aan ons retour sturen, omdat uw bestelling voor u op maat is gemaakt. Zie onze Voorwaarden. Omdat uw bestelling maatwerk is kunt u zich niet beroepen op uw Herroepingsrecht.
Mocht onverhoopt uw bestelling niet aan de gestelde eisen voldoen of gebreken vertonen, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij direct voor een passende oplossing kunnen zorgen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie!

Kan ik kussens, die ik in de shop heb gekocht retourneren?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren, dit is alleen mogelijk als de kussens ongebruikt zijn. Voor retourneren dient u zelf de verzendkosten te betalen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor kussens op maat worden is afhankelijk van het volume en gewicht en varieert tussen de €15,00 tot €45,00. De verzendkosten voor hoezen op maat bedragen 10 euro.
De verzendkosten voor alle artikelen uit de shop bedragen 8,95 per bestelling.

Kan ik mijn kussens & hoezen ook zelf afhalen?

Antwoord: Het is helaas niet mogelijk om uw kussens zelf op te halen, wij maken o.a.gebruik van de bezorgingdienst van GLS en Post.nl