Klantenservice

 Klachten afhandeling

Indien u niet tevreden bent over onze producten dan horen wij dit natuurlijk graag. Heeft u een klacht dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons telefonisch bereiken op 06 457 42 457. Na ontvangst van Uw klacht zullen wij u direct per e-mail een bevestiging sturen plus een indicatie wanneer U van ons een antwoord kunt verwachten. Ons streven is om tevreden klanten en samen met U een passende oplossing te vinden voor Uw klacht. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie.
Mocht onverhoopt blijken dat wij U niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen dan kunt u uw klacht ook deponeren bij het onafhankelijke waarborgfonds Webshop Keurmerk. Deze organisatie zal uw klacht onafhankelijk en neutraal in behandeling nemen en tot een uitspraak komen.
Contactgegevens Webshop Keurmerk
Stichting Webshop Keurmerk
T.a.v. mr. M.C.J. Teurlings
Willemsparkweg 193
1071HA, Amsterdam
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www:http://www.keurmerk.inf

Uitsluiting Herroepingsrecht

Als uw bestelling bij Kussenhoezengigant maatwerk betreft, dan kunt u zich niet meer berroepen op uw herroepingsrecht. Uw bestelling wordt overeenkomstig uw gestelde specificaties geproduceerd. Indien u niet tevreden bent, of u constateerd een afwijking, neem dan direct contact met ons op, zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Wij streven naar 100% tevreden klanten.

Hoe bestel ik een kussen of een kussenhoes op maat gemaakt?

Antwoord: Bij kussenhoezengigant.nl kunt u online eenvoudig uw bestelling plaatsen. Ga naar de pagina Kussens op maat.
Op deze pagina staat een keuze menu voor strakke kussens of plof kussens. Na deze keuze komt u bij een  invulscherm waarin u al uw informatie omtrent uw kussens of hoezen kwijt kunt. Op de pagina : Product info en op de bestelpagina zelf vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft voor uw bestelling of offerte. Ook kunt u uw bestelling of offerte per email aan ons doorgeven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn hoezen hebben afwijkende maten & vormen

Antwoord: Bijna alle kussens & hoezen varianten zijn mogelijk om te maken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder.

Hoe bestel ik een stofstaal

Antwoord: Ga naar de pagina stofstaal bestellen, hier kunt u de gewenste kleuren selecteren.

Kan ik ook alleen de stof bestellen?

Antwoord: Het is mogelijk om alleen de stof te bestellen, hiervoor kunt u het beste ons een email sturen m.b.t. de gewenste stof, kleur en metrages.

Wat is de levertijd van de hoezen & kussens op maat gemaakt?

Antwoord: De standaard levertijd is 3 tot 4 weken, vanaf het moment dat de betaling door ons is ontvangen.

Kan ik mijn op maat gemaakte kussens & hoezen retourneren?

Antwoord: Helaas kunt u uw kussens niet aan ons retour sturen, omdat uw bestelling voor u op maat is gemaakt. Zie onze Voorwaarden. Omdat uw bestelling maatwerk is kunt u zich niet beroepen op uw Herroepingsrecht.
Mocht onverhoopt uw bestelling niet aan de gestelde eisen voldoen of gebreken vertonen, dan verzoeken wij u om ons een email te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij direct voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Kan ik mijn kussen(s), die ik in de shop heb gekocht retourneren?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren, dit is alleen mogelijk als de kussens ongebruikt zijn. Voor retourneren dient u zelf de verzendkosten te betalen.

Kan ik mijn kussens & hoezen ook zelf afhalen?

Antwoord: Het is helaas niet mogelijk om Uw kussens zelf op te halen, wij maken gebruik van onder andere de bezorgingdienst van GLS en Post.nl